Voor vragen of een eerste afspraak

Op dit moment heb ik een cliëntenstop.

 

Goede collega-seksuologen kun je vinden op www.nvvs.info. Goede collega-emdr practitioners zijn te vinden op www.emdr.nl. Bij de huisarts kun je terecht voor meer informatie over collega’s; de praktijkondersteuner van de huisarts kan je wellicht helpen en indien nodig daarna doorverwijzen.

 

Tegen de tijd dat ik de cliëntenstop weer heb opgeheven, geldt het volgende: Als je je aanmeldt, dan probeer ik op de korte termijn een eerste afspraak te hebben, maar daarna valt er wel een pauze van enkele maanden in verband met mijn wachtlijst. Aanmelden kan via e-mail, of telefonisch (als ik niet opneem, spreek dan wel even een voicemail in), of per sms of per WhatsApp. Geef altijd even je telefoonnummer, dan kan ik terugbellen.


Compassie en Cognitie is een zelfstandig gevestigde praktijk. 

Ik werk op de locatie:
Compassie en Cognitie, Karperborch 40, 5247 VJ Rosmalen
De ingang is aan de zijkant (Forelborch)

E-mail sturen
Stel jouw vraag via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef dan ook je email-adres op waarop je van mij een antwoord wilt en ook je telefoonnummer.
Om je bij mij in te schrijven, heb ik altijd even telefonisch contact om je in te kunnen schrijven en een eerste afspraak te plannen.

Telefoon
Mijn telefoonnummer is: 06-2115 2050. Mocht ik er niet zijn, stuur me dan liefst een sms-je, voice mail gaat niet altijd goed.

Mijn antwoord

Ik antwoord binnen twee werkdagen.
In de vakantietijd kan het langer duren, stuur dan even een sms-je dat gaat het snelst.

Mocht je niets van mij horen, dan is er echt is mis gegaan aan mijn kant; dat is niet goed, maar kan soms gebeuren. Probeer het dan nog een keer met een sms-je, dan komt het zeker aan.