Corona informatie

Momenteel ben ik zelf herstellende van Covid-19, ik voel me niet meer ziek, maar ik ben nog wel verkouden en mag geen cliënten ontvangen.

Ik neem van te voren contact op of de afspraak via beeldbellen kan worden gehouden. Mijn agenda is voor weken en weken vol vanwege alle afspraken die al verplaatst zijn. Het verzetten van een afspraak betekent dat het enkele weken, soms meer dan een maand gaat duren voor de volgende afspraak kan plaatsvinden.

Ik vraag daarom vriendelijk om voor zover mogelijk de afspraken toch via beeldbellen door te laten gaan, om toch de behandeling voortgang te laten vinden. 

Hopelijk ben ik ergens in de week van 4-8 april of de week daarop weer klachtenvrij en kan ik weer cliënten in mijn spreekkamer ontvangen. Ik blijf dan een paar basisregels handhaven op de praktijk:

Hygienemaatregelen op de praktijk:

  • Ik handhaaf de afstand van minimaal 1,5 meter. Ik geef geen handen.
  • Ik open en sluit zelf de deur van de spreekkamer en ik ga dan naar achteren en neem afstand, zodat er daarna gelegenheid is om door de deur heen te gaan.
  • Vriendelijk verzoek om niet te dichtbij te gaan staan, maar op minimaal 1,5 meter.
  • Gelieve bij het binnengaan en het verlaten van de praktijk de handen te wassen aan het fonteintje in het toilet of de handen te desinfecteren met desinfecteermiddel.
  • Ik hou het raam open voor ventilatie (trek warme kleren aan!) of gebruik een ventilatiesysteem.

 

Beeldbellen:

Beeldbellen vindt via MsTeams plaats

  • Voorafgaand zal ik een MsTeams link sturen om aan het beeldgesprek te kunnen deelnemen.

Als er nog vragen zijn, laat het me dan alsjeblieft weten en neem contact met me op via email, telefoon of sms of whatsapp.

Vriendelijke groet,

Marion Wiethoff

3 april 2022