Corona informatie

Vanaf 15 december gaan afspraken door, maar via beeldbellen. 

Uiteraard wil je weten hoe ik met de Corona (COVID-19) situatie omga. Mijn praktijk is open en de afspraken gaan in principe door. Voorlopig vinden de gesprekken vanaf heden via beeldbellen plaats.

 

Beeldbellen:

Beeldbellen vindt als volgt plaats: ik heb een platform gevonden dat veilig is en voldoet aan de eisen van AVG en de relevante standaarden voor gezondheidszorg, qua privacy en betrouwbaarheid. Dat platform wordt geboden door Therapieland.

  • Ik zal voorafgaand aan de eerste sessie per beeldbelgesprek eerst een uitnodiging sturen per email waarin je gevraagd wordt een account te maken bij Therapieland. Het is fijn als je dat voorafgaand aan het gesprek alvast hebt gedaan.
  • Het beeldbellen werkt goed als je de browser Firefox of Google Chrome gebruikt, maar soms minder goed met Microsoft Edge of Safari. Firefox en Google Chrome zijn gratis te downloaden.
  • Bij aanvang van het gesprek zal ik dan via Therapieland weer een email sturen met een link en een uitnodiging om aan het beeldgesprek te kunnen deelnemen.
  • Indien mogelijk geef ik er de voorkeur aan als je een koptelefoon of oortjes gebruikt, anders gaat het geluid rondzingen.

 Als er nog vragen zijn, laat het me dan alsjeblieft weten en neem contact met me op via email, telefoon of sms of whatsapp.

Vriendelijke groet,

Marion Wiethoff

17 december 2020