Veel voorkomende relatieproblemen

Vaak ruzies met elkaar, of juist gespannen doodse stiltes? Teleurstelling, boosheid, verdriet over wat eens was, wel de wil maar niet meer zien hoe jullie eruit kunnen komen? Onderhuidse irritaties en veel ruzies om kleinigheden? Een derde in het spel? Onoverbrugbare verschillen in opvattingen over hoe met elkaar te leven en wat wel en niet te geven en te nemen?

Liefde is een werkwoord

Zijn er wel degelijk kansen voor huwelijk of relatie om te overleven? En wat willen jullie nu eigenlijk, doorgaan of niet en hoe? Willen jullie gaan ontdekken wat jullie eigenlijk precies willen en hulp bij het nemen van die beslissing? Hebben jullie iemand nodig die jullie kan helpen (weer) met elkaar te praten en elkaar te gaan begrijpen?
Dan kan het verstandig zijn om partnerrelatiehulp te zoeken.

“Liefde is een werkwoord”, dat is niet voor niets de titel die Prof. A. van Steenwegen, een bekende relatietherapeut uit Leuven, één van zijn boeken over het verbeteren van je relatie gaf. Een huwelijk of een relatie, die blijft niet altijd vanzelf goed gaan, maar daar moet actief in geïnvesteerd worden.

Veel voorkomende relatieproblemen waar ik je mee kan helpen
Hieronder staan een aantal van veel voorkomende problemen. De lijst is niet volledig.

Klik op de balk om verder te lezen