Wat anderen zeggen over de hulp van Compassie en Cognitie:


Ik ben erg tevreden met de werkwijze van Marion en zou haar aan iedereen aanbevelen, ook als je nog jong bent en met zorgen zit. Marion kwam snel tot de kern van ons 'probleem', dat op een ander vlak lag en wist dit met een goede methode te verbeteren. Met verschillende concrete handvatten heeft ze ons verder geholpen. Marion is een prettig mens waarbij wij ons snel op ons gemak voelden, zelfs mijn partner die niet stond te springen om professionele hulp. Wij zijn erg geholpen met de behandeling van Marion, al moet je zelf natuurlijk ook investeren.


Marion Wiethoff is zeer goed in het onderzoeken en oplossen van het probleem. En juist niet het er mee om leren gaan zoals bij zo velen van haar collega's. Ze geeft je tips, handvatten en oefeningen die resultaat geven. Daarnaast voelt het vertrouwd om je problemen met haar te bespreken. Ze is professioneel en aardig. Dus een vrouw die haar vak zeer goed verstaat.


Marion Wiethoff is een zeer professionele dame, die uitstekende analyses maakt, vervolgens een begrijpelijke en logische behandeling voorstelt en die daarna ook voortreffelijk toepast. Ik ben zeer over haar te spreken.


Marion is een warme en vriendelijke vrouw die de tijd neemt om naar je problemen te luisteren. Mijn vrouw en ik zijn erg blij met haar hulp.


Wij werden als echtpaar bij mevrouw Wiethoff aangemeld door onze huisarts in verband met seksuele problemen. Al snel bleek dat het probleem breder was dan dat en dit werd ook meteen opgemerkt door mevrouw Wiethoff. De inhoud van de gesprekken werd daarop verbreed. Het ging niet meer uitsluitend over de seksuele problemen. Een tijdlang werd ook nog EMDR aan de behandeling toegevoegd en dat was zeker ook van waarde.
Na ongeveer negen maanden waren onze problemen opgelost door het brede behandelaanbod dat ons was gedaan.
Door de brede kennis van behandelmethoden waarover mevrouw Wiethoff beschikt is het mogelijk om een op de persoon toegesneden behandelplan op te stellen en vorm te geven. Wij waren beiden zeer tevreden over het aanbod en over het resultaat van de behandeling.

U kunt deze en andere reacties lezen op Zorgkaart Nederland. Hier kunt u ook uw reactie plaatsen.


Over Compassie & Cognitie

ComPassie en Cognitie
Zelfstandig gevestigde praktijk voor seksuologische problemen en relatieproblemen

Op dit moment heb ik een wachtlijst van 4 maanden. Mocht je een keuze willen kunnen maken, goede collega's van mij, Seksuologen-NVVS, zijn te vinden op:    https://app.v1.statusplus.net/membership/provider/index?society=nvvs


Afspraak maken


Rosmalen
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag (en op sommige woensdagavonden indien een consult overdag écht niet mogelijk is):
Compassie en Cognitie, de Overlaet, Karperborch 40, 5247 VJ Rosmalen. Werktijden: 08:30 u - 17:30 u
Ook is het mogelijk om een consult te doen met beeldbellen via een veilig platform.

E-mail of telefoon
E-mailadres: marion@compassieencognitie.nl
telefoonnummer 06-2115 2050
Stuur altijd je telefoonnummer mee, want ik bel om je in te schrijven en een eerste afspraak te plannen. Ik antwoord in principe binnen twee werkdagen. In vakantietijd kan het langer duren. Mocht ik na een paar dagen niet geantwoord hebben, dan is er iets mis gegaan. Stuur me dan een berichtje via sms of whatsapp, dat gaat eigenlijk altijd goed.

Legal
 
 

Beroepsverenigingen

Geregistreerd Seksuoloog bij de NVVS
(Nederlandse wetenschappelijke vereniging
voor Seksuologie)

logo NVVS

Geregistreerd Cognitief Gedragstherapeut VGCt
(Ver. Gedrag- en Cognitieve therapie)

logo-VGCT


Geregistreerd Practitioner EMDR, therapeut bij de
Vereniging EMDR Nederland
(Vereniging voor Eye Movement
Desensitisation Reprocessing Nederland)

logo EMDR

Lid van NIP
(Ned. Instituut van Psychologen)
Beeldmerk PSYCHOLOOG NIP kleur
Geregistreerd psychosociaal therapeut bij de NVPA

(Nederlandse Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen)

Beeldmerk NVPA kl 
RBCZ
Lid van de koepel RBCZ (organisatie voor certificering en registratie van complementaire en alternatieve geneeswijzen)

rbcz logo kleur kl